Vgradna svetila so odlična noviteta za vsako staro in novejše stanovanje. Vgradna svetila postavite kamorkoli, naj bo to strop, stena ali celo tla. Prednost vgradnih svetil je tudi v tem, da jih lahko kombinirate z ostalim stanovanjskim dekorjem in svetlobo pridušite po vaših željah.svetila

Kombiniranje z različnimi elementi

V zadnjem času se je uveljavil trend pridušene svetlobe s kombinacijo slik, reliefa in izbočenih oblik. Nekateri se odločajo za personalizirane stenske napise, ki jih dodatno osvetlijo z vgradnimi svetili. Kombinacija napisov in usmerjene svetlobe daje prostoru poseben čar, domačnost in občutek novosti.

Osvetlitev prostora in predmetov

https://www.youtube.com/watch?v=A-TRmQn5Enc

Vgradna svetila uporabljate za osvetlitev prostorov, omar, ogledal ter celo pohištvenih elementov, kot so regali v dnevni sobi ali klubske miziceSvetila so vsestransko uporabna, prijetna na pogled, nevsiljive konstrukcije in enostavna za vzdrževanje. Cenovna dostopnost vgradnih svetil jih postavlja v ospredje pred drugimi vrstami svetil. Dodatna prednost vgradnih svetil je tudi v tem, da lahko izbirate kot žarka svetlobe. Kot in usmerjenost svetlobe uravnavate s premikanjem žarnice v želeno smer.

Prilagajanje jakosti svetlobe

Vgradna svetila vam nudijo veliko možnosti kombiniranja, prilagajanja prostora in jakosti osvetlitve. Pridušena svetloba naredi prostor bolj intimen in domačen, močna in jasna svetloba pa prostor poveča ter razvedri.

Vsestranskost vgradnih svetil

Vgradna svetila so primerna tako za mavčne, kot tudi betonske stene. Namestitev svetil je izjemno enostavna, kar vam omogoča, da prihranite denar, ki ga bi drugače porabili za najem strokovnjakov. Vgradna svetila lahko uporabljate v vseh prostorih, tudi v prostorih, kjer je več vlage in stika z vodo, kot sta na primer kuhinja in kopalnica.

Z vgradnimi svetili prihranimo

Za prihranitev stroškov za porabo električne energije, vam svetujemo nakup vgradnih svetil z LED tehnologijo. LED svetila so kar 50% bolj varčna od klasičnih svetil z žarilno nitko. LED svetila imajo tudi izjemno dolgo življenjsko dobo, saj ob pravilni rabi lahko pričakujemo 100.000 ur svetenja.

Iz iste kategorije: