Vse več je takšnih ljudi, ki so si morali na domu na hitro zasnovati delovni kotiček. V njem so si nekateri postavili zgolj preprosto mizo in stol, ki so si ga sposodili kar v jedilnici. A če želijo, da bo tudi njihovo domače delo kar se da produktivno, bi morali v prostor postaviti vsaj primerno mizo in stol.

Najboljša izbira za domači delovni kotiček je zagotovo dvižna pisalna miza, za katero mora stati tudi ergonomsko zasnovani pisalni stol.

Zakaj izbrati dvižno pisalno mizo?

Pisalne mize po meri so ena od najboljših izbir, ki jih lahko postavite v svoj delovni kotiček. V tem primeru gre namreč za pisarniško pohištvo, ki vam je pisano na kožo. To pomeni, da se vam lahko pri delu povsem prilagodi.

Dvižna pisalna miza za boljše delovno okolje
Dvižna pisalna miza prinaša številne prednosti, zato je izbira takšne mize smiselna. Tu je nekaj razlogov:
Prilagodljivost višine, zdravje in produktivnost, estetika in funkcionalnost, prilagodljivost delovnega prostora in ergonomija.
V skladu s temi prednostmi je dvižna pisalna miza odlična izbira za vsakogar, ki želi izboljšati svoje delovno okolje

Finalistka v kategoriji pisalnih miz pa je zagotovo dvižna pisalna miza, saj se ponaša z vrsto prednosti, ki jih klasična pisalna miza ne more omogočati uporabniku. Ste vedeli, da za dvižno mizo lahko delate tako stoje kot sede? Tudi strokovnjaki pravijo, da je takšen način dela lahko precej bolj produktiven.

Ključna prednosti, ki jo nosi dvižna pisalna miza, pa je zagotovo to, da se lahko povsem prilagodi vam oziroma vašemu telesu.

Kje naročati pisalne mize po meri?

Če imate pri izbiri novega pohištva za pisarniški prostor srečo, potem lahko vse izdelke dobite na enem mestu. Včasih pa se zgodi, da nam skorajda noben kos ne odgovarja, zato se je najbolje odločiti za pohištvo po meri.

YouTube video
Ne pozabite, da dobro zasnovan pisarniški prostor prispeva k produktivnosti in splošnemu dobremu počutju. Izberite pisalne mize po meri, ki ustrezajo vašim potrebam in slogu, ter uživajte v čistem in učinkovitem delovnem prostoru!

Na voljo je kar nekaj podjetij, ki vam med drugim lahko ponudijo pisalne mize po meri, ki ste si jih sami zamislili. Seveda vas bo takšen kos opreme za delovni kotiček stal nekaj več, kljub temu pa je to na dolgi rok zagotovo ena od najboljših investicij.

Udobno in produktivno delo za dvižno pisalno mizo

Ko boste poskusili raziskati, kaj vse vam lahko doprinese dvižna pisalna miza, boste med drugim zagotovo naleteli na kakšno raziskavo, ki je pokazala, da je delo za pisalno dvižno mizo, seveda na primerno zasnovanem stolu, lahko bistveno bolj udobno pa tudi produktivno v primerjavi s klasično pisalno mizo.

Iz iste kategorije: