Gre za žar na zemeljski plin, ki deluje na priključek na terasi ali dvorišču. Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-310 je opremljen s cevjo, ki jo je potrebno priključiti na napajanje, in pripravljeni ste na peko.

Ta žar ponuja skupno površino kuhanja, ki meri 3412 kvadratnih centimetrov, kar vključuje 2735 kvadratnih centimetrov površine za kuhanje in 677 kvadratnih centimetrov prostora za segrevanje. To pomeni, da je prostor za kuhanje dovolj velik, da pripravite dovolj hrane za 4-6 oseb.

Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-310 je opremljen s 3 gorilniki iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo 32.000 BTU na uro. Zasnovan je tako, da nudi enakomerno toploto in visoko zmogljivost. Rešetke za kuhanje in tirnice za aromo so emajlirane iz porcelana in izdelane iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Iz njih se kadi, ko sokovi kapljajo navzdol, to pa daje hrani neverjeten okus po dimu.

Na obeh straneh sta dve zložljivi jekleni mizi, ki nudita priročen prostor za pripravo in shranjevanje. Weber Spirit E310 ima elektronski Crossover sistem za vžig, ki se hitro prižge s pritiskom na gumb. Na voljo je tudi termometer, ki je nameščen na sprednji strani.

YouTube video

Komu je namenjen Spirit E310?

Plinski žar Weber E310 je namenjen vsem, ki iščejo učinkovit in priročen žar. Ponuja odličen nadzor nad temperaturo in enakomerno kuhanje hrane. Ta žar je namenjen tistim domovom, kjer je sistem za zemeljski plin napeljan, ali kjer ga je mogoče napeljati. Brez priključka za zemeljski plin ta žar ne bo deloval. Glede na velikost in količino hrane, ki jo ta žar lahko sprejme, je idealen za pare in manjše družine.

Rabljena gostinska oprema - profesionalni pomivalni stroj

Ugodna oprema za gostilno

Nakup novih stvari ni vedno najbolj smiseln. To je še posebej res v primerih, ko želimo prihraniti nekaj denarnih sredstev. Če opremljamo podjetje, ki pripravlja in streže hrano ter pijačo, je rabljena gostinska oprema najboljša izbira.

Iz iste kategorije: