Tehnologija pametnega rezanja akumulatorske kosilnice Greenworks 40V Twin Force 25302 ni nepomembna. Pravzaprav je ta najnovejša na trgu kosilnic, saj strankam omogoča, da imajo prostor za udobje v smislu prilagoditev moči in da določijo količino moči, ki je potrebna glede na debelino trave vašega travnika. Večina funkcij v električni kosilnici deluje samo avtomatsko. Ta kosilnica je bila zasnovana s tehnologijo Smart cut, ki se lahko učinkovito spopade z vsako vrsto trave. Torej, da bi se prilagodili različnim vrstam trave in tudi razmeram na travniku, je električna kosilnica Greenworks 2-in-1 opremljena s 5-pozicijsko nastavitvijo višine košnje, ki se giblje od 35 do 85 mm.

Tudi prilagoditev višine rezila je preprosta – to lahko nastavite s pomočjo enega vzvoda, ki dviguje ali spušča vsa štiri kolesa. Je to dovolj, da rečemo, da je ta kosilnica najboljša na trgu? Ne, prav. Berite dalje, da izveste, zakaj je ta Greenworks 25302 Twin Force G-Max kosilnica najboljša.

YouTube video

Litij-ionska baterija G-Max 40V napaja več orodij za popoln sistem dela na dvorišču – vključuje (1) 4AH baterija, (1) 2AH baterija in polnilnik

50-centimetrska rezalna glava akumulatorske kosilnice Greenworks 40V Twin Force 25302 ponuja odlično ravnotežje med okretnostjo in rezalno zmogljivostjo, zaradi česar je idealna za srednja velika območja.

Običajno so vse brezžične električne kosilnice enostavne za uporabo. Kljub nekaj pomanjkljivostim ne trpijo zaradi nobenih težav ali zahtev glede vzdrževanja. Tudi akumulatorska kosilnica Greenworks 25302 G-max 40V Twin Force je enostavna za zagon in uporabo. Eno ali obe bateriji preprosto vstavite v primerno režo in pritisnite gumb, medtem ko potisnete ročico za hitrost, da zaženete motor. Vendar se prej prepričajte, da je varnostni vtič priključen. To je to; res je preprosto.

Iz iste kategorije: