Category Archives: Šport in rekreacija

Ugodno smučanje Francija zagotavlja vsakemu, ki si tega želi

admin0

Odidimo na fantastično smučanje Francija je namreč že odprla svoja prelepa smučišča. Tudi letošnje smučanje Francija ugodno ponuja svojim zvestim smučarjem, deskarjem, tekačem in konec koncev vsem ljubiteljem zimskih športov. Kdor torej rad odhaja na smučanje Francija morda ni slaba izbira, saj so francoske Alpe relativno blizu. Če pa se zavzamemo in si priskrbimo večjo smučarsko ekipo, pa so cene lahko precej ugodne, saj kot je v navadi, za smučanje Francija ponuja jasno tudi apartmaje, v katerih smučarji ob nakupu vozovnice tudi bivamo. S tem pa je smučanje Francija ugodno prilagodila za vse ljubitelje zimskih športov. Po vrh vsega pa …

Tekalna steza LifeSpan TR1200-DT5

admin0

Ste preobremenjeni s pisarniškim delom in enostavno ne najdete prostega časa za telovadbo? Kaj pa če poskusite s tekalno stezo LifeSpan TR1200-ST5?

Če bi vam nekdo povedal, da si lahko za v pisarno osmislite tekalno stezo, katera ne bo povzročala hrupa in tako ne bo motila sodelavcev, hkrati pa boste na njej lahko učinkovito opravili tudi potrebno delo – bi mu verjeli, da kaj takega obstaja? Dopustite nam, da vam predstavimo dokaz – LifeSpan 1200-DT3!