Ste preobremenjeni s pisarniškim delom in enostavno ne najdete prostega časa za telovadbo? Kaj pa če poskusite s tekalno stezo LifeSpan TR1200-ST5?

Če bi vam nekdo povedal, da si lahko za v pisarno osmislite tekalno stezo, katera ne bo povzročala hrupa in tako ne bo motila sodelavcev, hkrati pa boste na njej lahko učinkovito opravili tudi potrebno delo – bi mu verjeli, da kaj takega obstaja? Dopustite nam, da vam predstavimo dokaz – LifeSpan 1200-DT3!

Tekalna steza je namenjena, da zadovoljite svoje potrebe po dnevni rekreaciji in da pri tem delo ne trpi. Vadba na njej zagotavlja udobje in nemoteno delo. V kolikor med vadbo stopite iz steze ali pa vam spodrsne, ima naprava vgrajen varnostni sistem, kateri stezo samodejno zaustavi. Prednost tega modela je zagotovo tiho delovanje, vzdržljivost motorja, kateri lahko neprekinjeno in brezhibno deluje tudi do 6 ur ter prilagodljiva hitrost glede na vaše delo, ki ga med vadbo opravljate. Izbirate lahko hitrost od 0,4-4 mph.

Lifespan-TR1200-dt5

Posebnost in hkrati prednost te steze je tudi stojalo na katerem opravljate delo. Stojalo je oblikovano tako, da se med samim tekom ali hojo na stezi, to ne bo premikalo in boste lahko delo opravili brez motečih faktorjev. Stojalo za odlaganje pisarniškega materiala ali morebitnega računalnika je nastavljivo kar se tiče dolžine in je tako primerno za uporabnike različnih višin.

To so samo nekatere lastnosti tekalne steze LifeSpan TR1200-DT5. Vsekakor pa ima poleg vseh funkcij tudi primerno zasnovo, katera se bo zlila z vašim poslovnim okoljem. Torej, kaj še čakate?

Iz iste kategorije: