Če pogosto uporabljate prtljažnik avtomobila za prevažanje orodja, gradbenega materiala in drugih stvari, potem ste zagotovo že naveličani neprestanega čiščenja prtljažnika. V izogib temu uporabite Bootector, ki zagotavlja popolno zaščito vašega prtljažnega prostora in je zato nepogrešljiva dodatna oprema v vašem avtomobilu.

Bootector je posebna zaščita za prtljažnik avtomobila, ki je izdelana iz vodoodpornega in plastificiranega tekstila, natančno po meri glede na znamko in tip vozila. S pomočjo samolepilnih ježkov ga je mogoče namestiti praktično v vsa vozila, brez dodatne izgube prostora in z dodatno zaščito odbijača, hrbtnega dela sedežev ter vseh stranskih delo prtljažnika. 

Prednosti zaščite za prtljažnik Bootector

Bootector je v osnovi namenjen zaščiti talnih oblog v prtljažniku, bočnih kolotekov in hrbtišča zadnjih sedežev. Poleg tega pa z dodatnim jezičkom učinkovito zaščiti tudi zadnji del odbijača pred morebitnimi poškodbami. Z uporabo zaščite boste prtljažnik ohranili v najboljšem stanju še vrsto let, kar bo pripomoglo tudi k ohranjanju vrednosti avtomobila.  

 Bootector zaščita za prtljažnik
Z uporabo Bootector zaščite boste prtljažnik ohranili v najboljšem stanju, kar bo pripomoglo tudi k ohranjanju vrednosti avtomobila.

To pa ni edina prednost, ki jo ima Bootector. Ker je izdelan po meri, nudi odlično prileganje celotnemu prtljažniku. Pritrjevanje z ježki pa preprečuje premikanje med vožnjo ter hitro in enostavno namestitev. Bootector lahko enostavno očistite kar v prtljažniku ali pa ga odstranite in očistite zunaj avtomobila. Zaradi gladkega in vodoodpornega materiala, je čiščenje zelo enostavno, hitro in učinkovito. Umazanija se ne zažira v struktura materiala, zato boste potrebovali le vodo in krpo.

Komu je namenjen Bootector?

Seveda je Bootector namenjen vsem, ki vam za vaše vozilo ni vseeno. Z učinkovito in temeljito zaščito celotnega prtljažnika in hrbtišča zadnjih sedežev boste poskrbeli za njegov lep izgled tudi več let po nakupu vozila, s tem pa mu boste dvignili tudi ceno. 

Bootector pa še posebej priporočamo vsem, ki se ukvarjate z vrtnarskimi deli ali pogosteje prevažate orodje in druge gradbene materiale. Prtljažnik bo na ta način zaščiten tudi v primeru, če so v prtljažniku ostanki zemlje, peska ali drugega drobnega materiala.

YouTube video
Zaščita prtljažnika Bootector ščiti pred umazanijo in poškodbami ali obrabo ne samo preproge v vozilu, ampak tudi stranske plošče in naslonjala zadnjih sedežev

Bootectorja pa se bodo razveselili tudi vsi športniki in lastniki psov. Razlog pa je v tem, ker ima Bootector dodaten jeziček za zaščito odbijača, ki omogoča varen vstop in izstop psa ter preprečuje morebitne poškodbe, ki pogosto nastanejo pri natovarjanju tovora.

Iz iste kategorije: