Vsakdo si ne more privoščiti, da bi bil njegov jekleni lepotec stalno zaščiten v garaži ali pod nadstreškom. Nekateri te možnosti nikoli ne morejo imeti zaradi prostorske stiske, zaradi tega, ker živijo v bloku in še veliko je razlogov, zakaj te možnosti nimamo. Cerada za avto je za vse idealna rešitev. Rešitev, ki je poleg vsega najcenejša izbira za zaščito avtomobila. Avtomobil je postal dobrina, ki jo je potrebno zaščititi pred vremenskimi vplivi. S tem vozilo ne izgublja svoje vrednosti. Ni ga potrebno tako pogosto čistiti in še in še je ekonomskih razlogov, da kot zaščito uporabljamo cerado za avto.

Idealna zaščita v vseh vremenskih pogojih je cerada za avto

Vreme ni naša izbira. Vremenski pogoji so spremenljivi, včasih hipoma. Če nimamo primernega mesta, kjer bi zavarovali naš avtomobil, je idealna rešitev cerada za avto. Vozilo ščiti pred različnimi vremenskimi vplivi. Vse bolj pogoste so nevihte s točo v poletnih časih. Cerada za avto nudi zaščito tudi pred takimi vremenskimi nevšečnostmi. Cerada za avto zložena ne zavzame veliko prostora. Tako jo lahko vedno hranimo kar v vozilu. Avto tako ni zaščiten samo doma ampak tudi na vsaki poti ali potovanju. Ne samo slabo vreme, primerna je tudi kot zaščita v toplejših dneh, tudi na morju. Vpliv soli, smole in vetra ter razni drugi vplivi, so za lak vozila izjemno škodljivi. Škoda je včasih celo nepopravljiva. Tako je nujno, da avtomobil ustrezno zaščitimo s cerado za avto.

Namestitev cerade za avto je enostavna in hitra

YouTube video

Namestitev cerade za avto je tako enostavna, da jo bo znal namestiti vsak uporabnik. Cerado se iz etuija, kjer je shranjena zgolj razvije in položi čez celotno vozilo. Nato pa cerado, s priloženimi vrvicami oziroma elastikami, pritrdimo na spodnje robove vozila. Seveda moramo pred tem poskrbeti za nakup ustrezne cerade za avto. Oblike vozil so različne, prav tako so različne tudi velikosti vozil. Cerade so deloma univerzalne za vsa vozila. Kljub temu pa moramo biti pazljivi, da kupimo tako, ki kar najbolj ustreza našemu vozilu, tako po obliki, kot po velikosti. Vozilo mora biti namreč pokrito v celoti. Le tako bomo poskrbeli, da bo vozilo ustrezno zaščiteno.

Korito prtljažnika za zaščito

Najboljše korito prtljažnika avtomobila

Korito prepreči stik razlitih tekočin, prahu, vlage in druge umazanije s preprogo. Več o koritu prtljažnika pa si preberite s klikom na naslov.

Iz iste kategorije: