Vsak avtomobil ima večji ali manjši prtljažnik, ki je izredno uporaben za raznovrstne namene. Pogosto pa se ne zavedamo, da je to tudi eden izmed najbolj obremenjenih delov našega jeklenega konjička. Vanj pospravljamo različne predmete, kot so orodja, živila, obleke in podobno. Prevažati je mogoče tudi domače živali, kar ni nenavadno za večje avtomobile. Zavedati se je potrebno, da se zaradi prevažanja različne prtljage sčasoma poškoduje preproga v prtljažniku. Za preprečevanje odrgnin, prask in drugih poškodb je gumi korito Gledring idealna izbira za vse voznike. Omogoča nam, da brez skrbi prevažamo ostre predmete, preprečuje razlitje tekočin in na svoji površni zadrži različno umazanijo.

Multifunkcijski tepih za prtljažnik

Preproga v prtljažniku vsakega avtomobila je dokaj odporna na mehanično obrabo. Sčasoma pa se bodo na njej poznale praske, raztrganine in druge poškodbe. Prevažanje mokre, mastne ali drugače vlažne prtljage pusti na preprogi madeže, ki se vanjo globoko zažrejo. Tako je potrebno kemično pranje ali pa celotna zamenjava tovarniške preproge, če želimo vozilu povrniti originalni videz. Vsem omenjenim težavam se je mogoče ogniti, če uporabljamo gumi korito Gledring, ki ga zelo preprosto namestimo v naš avtomobil. Odlikuje ga napreden tehnološki dizajn, ki je namenjen uporabi v vsakem avtomobilu.

YouTube video
Prilagodljiv gumijast tepih je odlična zaščita za prtljažnik avtomobila.

Trpežno gumi korito Gledring

Uporaba trpežnih materialov je izredno pomembna za avto opremo, ki bo kos mehanični obrabi. Napredni material Rubbasol ni po sestavi dejansko guma, ampak ima njene lastnosti. Tako je izredno mehak in ima nedrsečo površino. Tako so gumijasta korita Gledring tudi odporna na vročino in mraz. Ob visokih temperaturah poleti ne prično izpuščati neprijetnega vonja. Ko pa temperatura pade pod ničlo, ne popokajo oziroma se ne posušijo.

gumi avto tepih Gledring
Uporaba trpežnih materialov je izredno pomembna za avto opremo.

Preberite si več v članku na povezavi https://bencin.si/gumi-korito-gledring-za-zascito-prtljaznega-prostora-v-avtu/

Iz iste kategorije: