Uporaba električnega grelnika vode na zahtevo je še posebej uporabna v okoliščinah, ko bi bila namestitev novih vodovodnih cevi problem ali preveč draga. Vabimo vas, da si ogledate naš pregled, da boste izvedeli, kje in kako se lahko uporablja ta enota, kaj lahko pričakujete od tega grelnika in še več.

Tehnični podatki za Bosch US12 Tronic 3000

Kompaktni grelnik vode Bosch Tronic 3000 T, ki ga imamo tukaj, se prilega v veliko tesnih prostorov, vključno z notranjimi omarami ali pod različne umivalnike. Zaradi svojih učinkovitih dimenzij (30 x 7 x 17 cm) se dobro prilega v tesne prostore. Tudi njegova teža, dobre 3 kg, omogoča zelo enostavno namestitev kjerkoli. Sledenje navodilom za namestitev je precej preprosto in ne bi smelo predstavljati izziva za večino ljudi.

Proizvajalec priporoča, da se ta model Bosch Tronic 3000 T uporabi kot grelnik za mesto uporabe, ki ga je treba namestiti blizu naprave, kjer je potrebna topla voda. V toplem podnebju lahko ta naprava hkrati podpira 2 pipe. Pri dvigu temperature za približno 1-2° C lahko dosežete pretok 8,7 LPM.

S to enoto lahko pokrijete en tuš. Lahko priklopite tako umivalnik kot tuš, vendar pa bi uporaba naprav ob istem času verjetno povzročila mlačno vodo, kot se je zgodilo v našem primeru. Zahteve za oskrbo z električno energijo so 12kW pri 240V in je potreben en sam p50 am prekinjevalnik za zaščito enote in vezja.

YouTube video

Podpora strankam in garancija

Kot dobro poznano podjetje, ima Bosch dobro razvito službo za stranke in nudi dober uporabniški priročnik za US12 Tronic. Potrošniki so poročali, da so podružnice za storitve za stranke v nekaterih mestih boljše od drugih, vendar so na splošno koristne.

Dokler je enota vzdrževana po standardih, določenih v garancijskem pravilniku, ima cev za izmenjavo toplote 5-letno omejeno garancijo za puščanje ali napake v proizvodnji. Drugi deli imajo enoletno omejeno garancijo od dneva nakupa.

Kaj lahko pričakujemo od grelnika Bosch US12 Tronic 3000?

Zaradi tanke oblike obstajajo določene omejitve pri tej napravi. Ne more v celoti podpreti dveh napeljav hkrati, razen če živite na območju, ki ima temperaturo podzemne vode 26,6° C ali več. Medtem ko izgubite na moči, dobite izjemno majhen bojler, ki ga lahko postavite kjerkoli, celo pod umivalnik.

Iz iste kategorije: