Klubske mizice v dnevni sobi so tam predvsem zaradi priročnosti, saj nanje radi kaj odložimo, pa naj si bo to samo daljinski upravljalnik, mobilni telefon, kozarec, skodelica, časopis ali pa kaj druga. Seveda pa si želimo, da bi se tudi naša izbrana mizica skladala z videzom celotne dnevne sobe in jo še polepšala. Najboljša izbira je eleganca, ki bo poskrbela za skladen videz, ki se ga zlepa ne boste naveličali!

Če torej izbirate mizico za svojo dnevno sobo in ne veste, kaj točno izbrati, zaupajte eleganci: modni trendi se namreč spreminjajo, a neka klasična eleganca ravnih linij in bolj kot ne minimalističnega dizajna bo vedno v modi, poleg tega pa se sklada skoraj z vsakim drugim slogom preostale notranje opreme. Z nakupom takšne mizice torej ne morete zgrešiti, četudi že imate kupljeno vso ostalo opremo oziroma četudi razen mizice za dnevno sobo nimate še ničesar.

Površina, ki se jo da enostavno obrisati

Zelo pomembno pa je, da klubske mizice za dnevno sobo (Pohištvo Volino) niso samo elegantne in lepe na pogled, temveč tudi čim bolj praktične in priročne za uporabo.

YouTube video

Mizica, na kateri se bo takoj poznal odtis kozarca, ker je tako občutljiva, vam bo samo parala živce, saj boste nenehno pazili, da je ne umažete, zato v dnevni sobi ne boste mogli nemoteno uživati. Zato je pomembna tudi izbira materiala oziroma končna obdelava mizne ploskve, ki mora biti čim bolj:

  • gladka
  • trpežna
  • odporna
  • enostavna za čiščenje
  • preprosta za vzdrževanje

Vse to so lastnosti, ki bodo poskrbele za dolgo življenjsko dobo vaše mizice in za to, da boste z njo zadovoljni ter da jo boste sproščeno uporabljali, mizica pa bo ostala takšna, kot mora biti. Če se bo na njej slučajno pojavil kakšen madež, pa ga boste enostavno obrisali s krpo in vaša mizica bo spet lepa in sijoča!

Oblika, ki prepriča

Mizice so lahko okrogle, kvadratne, pravokotne, ovalne ali kakšne druge oblike, vsekakor pa ni pomembna le oblika, ampak tudi to, kako so oblikovane in ali omogočajo tudi kaj shranjevalnega prostora. Nekateri imajo namreč radi, da lahko pod mizico tudi kaj odložijo, spet drugi pa na takšni polički vidijo le še eno mesto za nabiranje prahu, zato se ji raje odpovejo. Kakšno mizico boste izbrali vi, pa je prepuščeno vašim željam in okusu.

Tudi za svojo domačo pisarno izberite mizo, ki bo optimalno doprinesla vaši produktivnosti. Priporočamo vam pisalne mize po meri. Preberite več …

Mimogrede, slej ko prej se boste naveličali ves čas posedati v dnevni sobi, tako da boste potrebovali tudi kvaliteten pribor za roštilj, da boste na vrtu napravili vrhunsko zabavo za celotno družino in prijatelje.

Iz iste kategorije: