Kot lastnik doma in kot navdušenec nad kampiranjem, ki s sabo vzame tudi otroke, vedno iščem agregate, ki jih lahko uporabljam ves čas. Mnogi od teh agregatov niso samo koristni, ko gre za izpad električne energije, ampak jih lahko z nekaj iznajdljivosti dejansko uporabljamo za to, da naredimo naše izlete bolj udobne.

Eden od agregatov, ki me je pritegnil, je Predator 4000. To pa zato, ker ni idealen samo za domačo uporabo, temveč je tudi dovolj močen, da zadovolji potrebe moje družine na prostem. Da bi vam pomagal izvedeti več o specifikacijah in funkcijah, je tukaj moja ocena agregata Predator 4000.

Če ste kot jaz, boste morali pogledati, kako lahko generator zadovolji vaše potrebe. V idealnem primeru bi moral biti generator sposoben napajati večino naprav, če ne vseh, ki jih potrebujete doma med izpadom električne energije. To lahko vključuje pomembne, kot so hladilnik, klima, grelec in štedilnik.

Na srečo je generator Predator  sposoben prevzeti te naloge, saj je izhodna moč dovolj velika za večino osnovnih gospodinjskih aparatov. Ta agregat priporočam tudi tistim, ki želijo imeti zanesljiv in prenosen agregat, ki ga lahko uporabljate zunaj na prostem ali na delovnem mestu. Pri prenašanju težke opreme bodite vedno pozorni, da ne pride do poškodb. Predvsem je pri težkih predmetih pametno obuti primerno obuvalo, npr. delovne čevlje z zaščito za prste.

YouTube video

V večini primerov je ta agregat Predator 4000 več kot sposoben napajati velika električna orodja in naprave. To je razlog, zakaj vam priporočam agregat Predator, če se bo namenjen za rahlo do zmerno uporabo. Ne kupujte ga, če potrebujete nekaj zelo kompaktnega. Odločite se za večje modele, če potrebujete težki agregat.

solarne svetilke

Svetila za zeleno in naravi prijazno prihodnost

Sonce je neskončni vir energije, ki ga lahko uporabimo za napajanje mnogih naprav. LED tehnologija svetila pa je tudi prinesla številne izboljšave, kot je nižja poraba električne energije, višja življenjska doba notranjih in zunanjih svetil ter mnogo več.

Iz iste kategorije: