Kateri tip motorja poganja Troy-Bilt Storm 2410?

Poganja ga štiritaktni bencinski OHV motor s prostornino 243 cc3. Motor se lahko zažene na dva načina. Za vklop motorja lahko uporabite električni zagonski sistem. Priključite napajalni kabel na snežno frezo in pritisnite gumb. Drugi način je, da uporabite zagonsko vrvico. Vlecite tako dolgo, dokler motor ne začne delovati na lastne štiri valje.

Ali je Troy-Bilt Storm 2410 samohodna snežna freza?

Da, Troy Bilt Storm 2410 ima pogon na vsa kolesa. Njegovo gonilo je izdelano iz aluminija in zagotavlja kolesa s šestimi hitrostmi naprej in dvema vzvratno. Kolesa imajo 15-palčne gumijaste pnevmatike, ki zagotavljajo dober oprijem na snegu.

Je Troy-Bilt Storm 2410 dvostopenjska snežna freza?

Da, uporablja dvostopenjski sistem za čiščenje snežnih padavin z velikih tlakovanih ali neobloženih površin. Ima prilagodljive drsne čevlje za prilagajanje oddaljenosti od ohišja. Ohišje je široko 66 cm in visoko 53 cm. Ima 30-centimetrka jeklena rezila z nazobčanim svedrom, ki omogočajo razbijanje snežnih padavin in vstavljanje v 30-centimetski impeler.

Ali ima Troy-Bilt Storm 2410 daljinsko voden žleb?

Da, ima 2-smerno krmilno ročico za daljinsko spreminjanje smeri žleba med delovanjem snežne freze. Žleb se lahko zavrti za 200 stopinj. Žleb je nekaj centimetrov daljši od mnogih drugih modelov. To lahko zmanjša količino snega, ki se vrne nazaj proti operaterju za armaturno ploščo. Upoštevajte, da se kot žleba ne more daljinsko upravljati z ročico. Kot morate nastaviti ročno.

YouTube video

Zaključek

Troy-Bilt Storm 2410 je dvostopenjska snežna freza z električnim zagonom in bencinskim motorjem s prostornino 243 cc3. To povzroča nekaj hrupa pri čiščenju snega in je verjetno tako glasna kot 250-kubično motorno kolo. Potrebuje bencin, olje in običajno vzdrževanje, ki ga zahtevajo bencinski motorji.

S pomočjo armaturne plošče lahko nastavite smer žleba ter hitrost vožnje naprej in nazaj. Snežno frezo lahko vozite z desno roko, medtem ko druge kontrole upravljate z levo roko. Na ročajih ni grelnikov za roke. Zunaj na hladnem verjetno že tako ali tako nosite rokavice, zato to ni problem.

Snežna freza Troy-Bilt Storm 2410 ima na armaturni plošči halogenske žaromete za osvetljevanje delovnega območja. Položaj žleba lahko včasih prikrije žaromet, ki je lahko majhna neprijetnost pri nočnem čiščenju snežnih padavin.

Iz iste kategorije: