Še štiri leta nazaj je bil Xiaomi popolna neznanka na našem trgu, kljub temu da so že tedaj nekateri spoznavali številne prednosti njihovih izdelkov, ki pa niso bili le kakovostni, ampak tudi cenovno dostopni. In ravno inovacije za vsakogar je moto te blagovne znamke, ki jih je vodilo k vse večjemu uspehu.

Danes poznamo blagovno znamko Xiaomi po izjemno kakovostnih pametnih telefonih, ki za isto ceno nudijo bistveno več ko že bolje uveljavljeni proizvajalci. To pa še ni vse. Svoje poslanstvo je podjetje razvilo tudi na drugih področjih in tako razvilo tudi druge visokotehnološke izdelke kot so na primer tablice, prenosni računalniki, slušalke, Bluetooth zvočniki in celo električni skiro ali robotski sesalnik.

YouTube video

Pametni telefoni Redmi in Mi za širok krog uporabnikov

Ob nakupu pametnega telefona se najprej seveda vprašamo koliko denarja smo pripravljeni odšteti in katerim našim željam mora pametna naprav zadostiti. Poiskati takšen model, ki bo predstavljal najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, je danes v pestri ponudbi pametnih telefonov velikokrat zahtevno opravilo. Blagovna znamka Xiaomi je pri tem poskrbela tako manj zahtevne kot tudi bolj zahtevne kupce.

V grobem se tako pametni telefoni Xiaomi delijo na dve seriji, in sicer Redmi in Mi. Redmi serija pametnih telefonov je cenovno bolj dostopna in je bila razvita ravno z namenom, da se potrošnikom ponudi dobre telefone v nižjem cenovnem razredu. Na drugi strani pa je na voljo tudi serija telefonov Mi, ki so opremljeni z bolj kakovostno in napredno strojno opremo, ki pa imajo temu posledično tudi višjo ceno.

Pestra ponudba izdelkov in dodatkov s področja zabavne elektronike

Vendar pa podjetje Xiaomi vedno bolj jasno sporoča, da ni zgolj le podjetje, ki izdeluje pametne telefone, ampak gre za podjetje, ki vstopa s svojimi izdelki tudi na področje zabavne elektronike in celo tehničnih izdelkov. V njihovi ponudbi tako lahko zasledite številne dodatke k pametnim telefonom kot so na primer slušalke ali pa prenosne polnilne postaje.

S tem pa se njihova ponudba ne konča. Le ta vam namreč omogoča tudi druge izdelke kot so Bluetooth zvočniki, pametne zapestnice, pametne ure, med najbolj zaželene izdelke izven segmenta telefonov pa spadata celo električni skiro in robotski sesalnik.

Iz iste kategorije: