Magento omogoča dinamično prikazovanje vsebin, promocij in določanje cen za posamezne segmente kupcev na podlagi njihovih osebnih lastnosti, kot so lokacija, spol, zgodovina naročil, starost, seznami želja in drugo. To omogoča ciljanje na specifične stranke in povečanje verjetnosti nakupa. Izdelava spletne trgovine Magento poteka tako da lahko prav tako ciljate na neznane obiskovalce spletne strani na podlagi ogledanih izdelkov ali predmetov v njihovi košarici, kar vodi v večjo konverzijo.

Magento – ena platforma, neomejene možnosti za izboljšanje vaše spletne prodaje.

Dinamična pravila za optimalno predstavitev izdelkov

Magento omogoča enostavno nastavljanje samodejnih pravil za določanje najbolj prodajanih, navzkrižno prodajanih in sorodnih izdelkov za specifične segmente strank. Ta pravila se upravljajo preko orodja na podlagi pogojnih stavkov, kar omogoča ciljanje na izdelke, ki pospešujejo prodajo in povečujejo povprečne vrednosti naročil. Tako lahko ponudite strankam relevantne izdelke in povečate njihovo zadovoljstvo ter verjetnost ponovnega nakupa.

Olajšajte nakupno izkušnjo s funkcijo takojšnji nakup

S funkcijo “takojšnji nakup” lahko stranke uporabijo predhodno shranjene podatke za plačilo in dostavo, kar omogoča hitro in enostavno oddajo naročila. S tem lahko preskočijo korake, ki bi bili sicer potrebni pri oddaji naročila, kar olajša proces nakupa, še posebej za mobilne uporabnike. S tem načinom pospešite postopek nakupa in povečajte možnost konverzije.

Učinkovito upravljanje in posodabljanje vsebin

Z Magentom lahko prodajne ekipe preprosto ustvarjajo, predogledajo in načrtujejo posodobitve vsebin brez potrebe po vključevanju IT služb. S časovnico na nadzorni plošči je mogoče prikazati predogled vseh sprememb na podlagi datuma ali ogleda spletne strani. To zagotavlja brezhibno nakupovalno izkušnjo za stranke in optimizira čas in vpliv posodobitev. Za večjo učinkovitost je priporočljivo uporabiti samodejno razporejanje posodobitev glede na načrtovani čas.

Povečajte prodajo in donosnost s prilagodljivimi rešitvami

Magento ponuja številne prilagodljive rešitve, ki vam omogočajo povečanje prodaje in donosnosti. S prilagojenimi nakupovalnimi izkušnjami, dinamičnimi pravili za izbor izdelkov, funkcijo “takojšnji nakup” in enostavnim upravljanjem vsebin, lahko ustvarite unikatno nakupovalno izkušnjo za stranke in jim omogočite preprost in prijeten proces nakupa.

YouTube video

Spodbudite večjo prodajo z optimizacijo kategorij izdelkov

Enostavno uredite in razvrstite izdelke v kategorije s pomočjo preprostega “drag-and-drop” vmesnika ali pravil za razvrščanje izdelkov, kot so najbolje prodajani, barva, cena ali novost. Prihranite si čas z uporabo pravil za samodejno razvrščanje izdelkov v kategorije glede na njihove lastnosti, kot so blagovna znamka, cena ali datum izdelave. S tem lahko učinkovito organizirate izdelke in izboljšate preglednost ter uporabnikovo izkušnjo.

Izberite ustrezne izdelke s pomočjo integriranega iskalnika Elasticsearch

Upravljajte veliko količino podatkov s pomočjo integriranega iskalnika Elasticsearch, ki vam omogoča enostavno nastavitev obsega iskanja. Elastično iskanje ponuja predloge pri iskanju, najpogostejših iskanjih in ključnih značilnostih, da povečate ustreznost iskanja. Omogoča tudi iskanje sinonimov, kar vam pomaga pri iskanju bolj relevantnih rezultatov. S tem lahko kupcem hitro in natančno prikažete želene izdelke ter izboljšate njihovo nakupno izkušnjo.

Odzivne teme za boljšo uporabniško izkušnjo na vseh napravah

Magento ponuja odzivne teme, ki so optimizirane za prikaz na vseh vrstah naprav – od namiznih računalnikov do mobilnih naprav. Te teme se prilagajajo in prinašajo boljšo izkušnjo za uporabnike na različnih zaslonih. Odzivne teme prilagajajo prikaz menijev, slik, blagajne in drugih funkcij glede na velikost zaslona naprave. Prav tako ponujajo prednosti za SEO (optimizacija spletnih strani), kar pripomore k boljši vidljivosti in višjemu uvrščanju na iskalnikih.

Izboljšana B2B izkušnja za rast in zvestobo strank

Magento omogoča prenovo B2B izkušnje, ki vključuje možnost nagrad za zvestobo strank, zmanjšanje stroškov in spodbujanje nove rasti. Omogoča poslovnim strankam, da ustvarijo račune podjetja in nastavijo več kupcev z določitvijo njihovih vlog in odgovornosti. Prav tako omogoča samopostrežne orodje, s katerimi se stranke lahko samostojno upravljajo. Ustvarite lahko tudi kataloge in cenike po meri ter ponudite strankam posebne pogodbene pogoje pri nakupu preko spleta, kar spodbuja večje naročanje in povečuje prodajo. “Takojšnje nakupovanje” omogoča hitre nakupe, enostavno izdelavo seznamov in poenostavljeno ponovno naročanje, kar spodbuja dolgoročno zvestobo strank.

Iz iste kategorije: