Poročni dan je resnično poseben in edinstven trenutek v vajinem življenju. Vsaka poroka je unikatna zgodba, ki jo ustvarjata kot bodoča mož in žena. Ta dan je poln sreče, brezmejne ljubezni in izžareva neustavljivo lepoto. Vsi sorodniki in prijatelji, ki vaju spremljajo na tej poti, ga doživljajo skupaj z vama in si ga zapisujejo v svoja srca. Poročni dan je poseben, saj je samo vajin. To je dan, ki bo ostal z vama za vedno, večen spomin vajine ljubezni. In ravno jaz, poročni fotograf, vam pomagam ohranjati ta spomin. Poročni fotografi dodajo le še piko na i vašemu nepozabnemu dnevu.

Poročne slike, ki se dotaknejo srca. Avtor: Vanessa Tivadar Photography

Poročna fotografija z ljubeznijo in strastjo

Poročni fotograf se vam posveča in sledi vajinim željam. Skupaj boste ustvarili pristno izkušnjo, ki se bo odražala v vsaki fotografiji. Verjame v zgodbe, ki jih poročne fotografije pripovedujejo, in s strastjo zabeleži vse čustvene trenutke poročnega dneva. Vaša sreča in zadovoljstvo sta mu izjemno pomembna, zato se bo potrudil, da bodo fotografije odražale vajino edinstvenost, ljubezen in veselje.

Poročni fotograf nosi veliko odgovornost, saj je zadolžen za ohranjanje izredno pomembnih spominov za vaju. S svojimi večletnimi izkušnjami in stalnim izobraževanjem se nenehno izpopolnjuje na področju poročne fotografije. Njegov glavni cilj je ustvariti izjemno lepe fotografije, ki bodo spontano izražale čustva ljubezni, veselja in magičnosti vajinega najlepšega dne. Na ta način želi v fotografijah ujeti edinstveno zgodbo vajine ljubezni, da bo ostala pristen, brezčasen in nepozaben spomin za vedno.

Fotografiranje, razvijanje in fotoknjige za vaš poseben dan

Kmalu se bo bližal vajin poseben dan, ki ga bo fotografiral v skladu z opisom ponudbe, ki jo bosta tudi potrdila s podpisom. Njegovo delo pa ne vključuje samo fotografiranja, ampak tudi razvijanje fotografij ter različne dodatne storitve, kot je na primer Photobooth, ki bo zabaval svate. V prvih nekaj dneh po poročnem fotografiranju bosta prejela prvih nekaj fotografij, nato pa v roku od osem do dvanajst tednov še preostale. Število fotografij je ravno pravšnje, da bosta z njimi lahko klepetala s prijatelji in obujala spomine cel večer, morda celo dolgo v noč.

YouTube video

Ko prejmeta fotografije na unikatnem in lepo oblikovanem USB ključku, ter če se še nista odločila za fotoknjigo, je pravi čas, da razmislita o tej možnosti. V sodelovanju z enim od najboljših ponudnikov fotoknjig na svetu vama lahko ponudi čudovite fotoknjige, ki bodo ohranile vajine spomine na poročni dan za vedno. Poročni fotograf se potrudi, da zajame tudi spontane in manj očitne trenutke, saj verjame, da so ravno ti neprecenljivi in prispevajo k celovitosti zgodbe vašega posebnega dne. Skozi fotografije želi ohraniti vsak edinstven trenutek, ki bo vedno priklical čustva in spomine na poročni dan.

Iz iste kategorije: