Rimblades zaščita platišč je verjetno znana tistim, ki prisegate na kakovost dodatkov za svoj avtomobil in imate hkrati radi, da je vaše vozilo videti kar se da privlačno pa tudi posebno. Če za tovrstno zaščito platišč še niste slišali in že dlje časa želite poskrbeti za personalizacijo svojega osebnega vozila, je čas, da jo bolje spoznate.

Rimblades zaščita platišč poskrbi za učinkovito pokritost vseh štirih platišč vašega vozila. Platišča odlično varuje pred najrazličnejšimi poškodbami. Montaža takšne zaščite je hitra in povsem preprosta. Na takšen način si lahko v hipu personalizirate svoja platišča. Na voljo je v različnih barvnih odtenkih.

Rimblades zaščita platišč je dobro poznana tistim, ki cenijo kakovostne dodatke za svoje avtomobile in hkrati želijo, da njihovo vozilo izstopa in je privlačno.

Zaščita avta, ki se prilega različnim oblikam platišč

Rimblades zaščita platišč je označena kot zaščita univerzalnega profila. Je upogljiva in ima gumijaste lastnosti. Posledično se lahko odlično prilega najrazličnejšim oblikam platišč – tudi takšnim, ki imajo nekoliko bolj izbočene zunanje robove.

Rimblades zaščita platišč je torej znana po izjemnem materialu, ki ni občutljiv na temperaturne spremembe. Posledično je zaščita ustrezna za uporabo v čisto vseh vremenskih razmerah.

Pritrditev Rimblades zaščite za platišča

Dejstvo je, da se Rimblades zaščita platišč ponaša s številnimi prednostmi in ena večjih je tudi to, da se zaščita na platišča lahko pritrdi s pomočjo visokozmogljivega dvostranskega lepilnega traka. To pomeno, da je nameščanje povsem preprosto in hitro.

Komplet vsebuje 7,6 metrov dolg trak. Ta zadostuje za vsa štiri platišča, ki imajo premer do 22” oziroma 56 centimetrov. V postopku montaže se mora trak odrezati na primerno velikost. To se stori na zelo preprost način. Komplet je zasnovan za povsem samostojno montažo.

Izdelek za popolno zaščito avto platišč

Rimblades zaščita platišč je zelo pogosto označena tudi kot popolni izdelek za zaščito avtomobilskih platišč. Z njegovo pomočjo lahko poskrbite za učinkovito preprečevanje nastajanja poškodb na robovih platišč.

Ker je izdelek na voljo v številnih različnih barvnih odtenkih, vam to omogoča tudi personalizacijo svojega avtomobila. Če pa si kljub temu z izbranim izdelkom želite zgolj dobro zaščito platišč, potem strokovnjaki priporočajo, da si izberete srebro ali pa črno barvo izdelka.

YouTube video

Ne nazadnje pa je Rimblades zaščita platišč označena tudi kot originalen in patentiran izdelek. Posebej je treba opozoriti na to, da se na trgu pojavlja zelo veliko slabih ponaredkov izdelkov Rimblades.

Iz iste kategorije: