Telefona iz naslova sta odlična telefona. Odlikuje ju brezhibna funkcionalnost, dovršena zunanjost in dolga življenjska doba. Na srečo sta si oba modela zelo podobna, zato ne bomo imeli težav pri izbiri elegantnih torbic.

Ovitki za iPhone se upravičeno širokoustijo od izbranega prestižnega usnja do skorajda neprebojnega polikarbonata. Vsi pa nudijo ustrezno zaščito. Poleg tega pa je na izbiro mnogo različnih vzorcev in barv. Za vsakega lastnika teh luksuznih telefonov lahko najdemo idealno zaščito, ki telefon varuje pred padci in poškodbami. Spodaj je zbranih nekaj priporočil, katera zajemajo različne cene in želene sloge.

Zaščitno pokrivalo Spigen SGP “Ultra Hybrid”

Na prednjem delu je ohišje sestavljeno iz termoplastičnega poliuretana. Hkrati je mehko na otip. V svoji strukturi nima izrazitih in močnih linij. Odbojni del namestimo na sprednji del telefona, nato pa v zadnjem delu kliknemo na ploščo iz polikarbonata. Ohišje se telefonu več kot prilega. Ko telefon zavrtimo v rokah, ne slišimo škripanja. Po mnenju uporabnikov na spletnih forumih je to ohišje zelo dobro izdelano in cenovno dostopno. Ovitki za iPhone namreč skušajo uporabniku nuditi čim boljšo zaščito in trpežne materiale glede na njihovo kupno ceno.

YouTube video

Avtentični zaščitni etui z BMW dizajnom

Ovitki se vedno bolj prilagajajo uporabniku. V tem primeru se skušajo približati navdušencem nad avtomobili in motornimi kolesi priznane znamke BMW. Izdelava ohišja in dizajn sta plod zamisli in razvoja v samem podjetju. Ohišje je tako uradno licencirani izdelek. Luksuzni etui je na voljo v sivi in črni barvi. Na prednjem spodnjem delu preklopne torbice sije logotip podjetja BMW. Narejen je iz kakovostnih materialov, zato učinkovito ščiti telefon pred praskami in nepotrebnimi poškodbami.  

Močno zaščitno ohišje Tough Armor

Spigen predstavlja močno zaščito z ohišjem Tough Armor. Ovitki za iPhone 6 in 6S so se v tem delu približali tudi tistim uporabnikom, ki želijo svoj telefon maksimalno zaščititi. Ohišje zagotavlja močno zaščito pred udarci in padci. Pri tem pa je njegova struktura lažja od ostalih ohišij, kateri ponujajo močno zaščito. Termoplastični poliuretan se nahaja v dveh slojih ohišja. Pripisujejo mu fleksibilnost pri uporabi. Prav tako lahko v dvoslojni strukturi najdemo tudi trdi polikarbonat.

Xiaomi je eno od največjih svetovnih podjetij v zasebni lasti. Ustanovil ga je kitajski poslovnež Lei Jun leta 2010 skupaj s sedmimi partnerji.  Preberite več …

Apple slušalke – sodobno zasnovani in kakovostni pripomočki. Slušalke Apple AirPods samo vključite in že so pripravljene za uporabo z vsemi vašimi napravami Apple. Preberi več …

Iz iste kategorije: