Če iščete telefon, ki vas bo navdušil, ki vam bo omogočil vse tisto, kar ste si vedno želeli in ki bo imel tudi kaj, za kar še ne veste, da obstaja, potem je Samsung Galaxy s9 pravi telefon za vas. Na trgu je šele zelo kratek čas, čisto vsi uporabniki, ki so si ga kupili, pa so nad njim nadvse navdušeni. Če si želite še malo večji zaslon in s tem še malo boljšo uporabniško izkušnjo, si le izberite Samsung Galaxy s9 plus, ki zaradi približno dveh dodatnih centimetrov po diagonali višine in širine prinese res še nekaj dodatnih občutkov in še malo boljšo izkušnjo.

Samsung Galaxy s9 vam tudi sproti prevaja

Si lahko predstavljate, da vam bo vaš novi Samsung Galaxy s9 plus in tudi klasičen, sproti prevedel kakšno besedo? Predstavljajte si, da ste nekje na npr. danskem, kjer so vsi znaki spisani v danščini, vi pa jezika nič ne razumete. V tem primeru vam je gotovo še najbolj prav pride ta aplikacija, saj znak le poskenirate in prevod se vam že izpiše na ekranu. Tako prav gotovo ne boste naredili nobenega prekrška samo zato, ker pač pomena znaka ne razumete.

Samsung Galaxy s9 odlikuje več stvari

Seveda pa ne smemo mimo hitrega pregleda telefona Samsung Galaxy s9, ki ga odlikuje odličen fotoaparat, procesor, izredno kvaliteten zaslon, prav tako pa Samsung Galaxy s9 odlikujejo tudi številni senzorji, kot je na primer za prstni odtis, merilec pospeška, giroskop, senzor svetlobe, kompas in še veliko stvari bi lahko našli, ki odlikujejo Samsung Galaxy s9.
Če smo vas prepričali in si želite kupiti Samsung Galaxy s9, potem ga boste danes dobili v praktično vseh poslovalnicah, kjer se prodajajo mobilni telefoni, saj telefon še ni dolgo na trgu, ima pa kljub temu že zelo veliko pozitivnih in srečnih uporabnikov, ki boljši telefon dejansko potrebujejo. V kolikor pa uporabljate mobilni telefon samo za klice in sms sporočila ter uporabo interneta sem ter tja, pa je veliko bolj smotrno, da si izberete kateri drugi, manj zmogljiv in s tem cenejši telefon.

Ovitki za iPhone v obsežnem izboru v naši spletni trgovini. Ovitki za iPhone vsekakor dobro obvarujejo vašo napravo pred udarci, praskami in padci. Preberi več …

Iz iste kategorije: