Skratka, Casio Privia PX 160 je morda najboljša in najbolj prijetna klaviatura za igranje v tem cenovnem razredu. Posameznik, ki želi igrati klavir, bi moral iskati dolgo in široko, da bi našel bolj prijetno klaviaturo za to ceno. Prepričani smo, da takšna sploh ne obstaja.

V nadaljevanju si poglejmo različne funkcije povezljivosti, ki jim ima PX-160.

Kar zadeva priključke, je vse, kar je vključeno v Casio PX-160, precej standardno. Na voljo je par zvočnih izhodov za uporabo z zunanjim sistemom zvočnikov, dvema stereo mini vtičnicama za slušalke, v primeru da želite igrati samo zase, in MIDI kablom za povezovanje z računalnikom, tabličnim računalnikom ali drugo napravo, ki je združljiva z MIDI. Seveda obstajajo tudi priključki za standardne pedale, toda to je vse. Drugega niti ne potrebuje.

YouTube video

Zdaj pa si oglejmo najpomembnejšo stvar pri kateri koli električnem klavirju: zvok.

S tem klavirjem dobimo 18 različnih zvokov. Nekateri od njih so boljši od drugih, nedvomno pa smo lahko prepričani v naslednjo stvar: Casio PX-160 sledi trendu, zato so zvoki veliko boljši od številnih različnih modelov, ki ponujajo podobne zvoke, kot so strune, trobila in pihala. Obstajajo tudi 4 različni zvoki velikega klavirja, ki omogočajo izbiro med koncertnimi, modernimi, klasičnimi, mehkimi in svetlimi zvoki, odvisno od vaših želja. Na voljo so tudi drugi zvoki, kot so električni klavir, čembalo, strune, orgle in bas. Zdi se, da so ti zvoki ljubeče oblikovani in zvenijo fenomenalno. Delajo tisto, za kar naj bi bili namenjeni.

Casio je vključil tudi druge številne funkcije, ki resnično povečajo vrednost celotnemu paketu.

Iz iste kategorije: