Tempo našega življenja je precej hiter, ob vsem tem pa nas spremlja še stres. Počutje je včasih povsem na dnu, zato nimamo niti prave energije za delo, kaj šele za druženje s prijatelji. Ob vsem tem pa imamo odlične možnosti, da se vsaj za en dan prepustimo užitkom ter pozabimo na naporen vsakdanjik. Odlična rešitev so na primer terme Laško, kjer se lahko sami ali pa skupaj s svojimi najbližjimi sprostite v največji možni meri.

In kaj vam Thermana Laško ponuja? Veliko in še več. Na spletu si lahko na primer ogledate njihove najbolj priljubljene storitve in na podlagi tega odločite vsaj za eno. Na seznamu top storitev pa so v tem hipu zagotovo maksi wellness dan, mini wellness dan, celodnevno kopanje in savna ter kopel z večerjo za dve osebi, spa center.

V Laško z družino

Počitnikovanje z družino je čas povezovanja, zabave, sproščanja pa tudi ustvarjanja nepozabnih spominov. Terme Laško ponujajo odlične ideje in možnosti, kako omenjena občutja povezati v samo eno veliko družinsko doživetje. S svojo ponudbo so terme v Laškem že neštetokrat dokazale, da so tudi za družine izjemno prijazno okolje. Ponujajo namreč vse, kar družina na počitnicah potrebuje: prijazno namestitev ter nadvse prijazne aktivnosti – znotraj pa tudi zunaj term.

Spa center v Thermani Laško.
V Thermani Laško si lahko privoščite maksi wellness dan, mini wellness dan, celodnevno kopanje in savno ter kopel z večerjo za dve osebi in uživate v spa centru.

Tudi sicer Thermana Laško velja za eno od najbolj znanih pa tudi daleč najbolj zaželenih slovenskih zdravilišč. So pogosta izbira za družinske počitnice, in to v prav vseh letnih časih. Na voljo so tudi zelo moderni in raznoliki bazeni, ki so torej primerni za vse generacije oziroma za prav vse člane družine.

Wellness za otroke in animacije

Terme v Laškem so na prav vsakem koraku prilagojene tudi za najmlajše družinske člane. V zdravilišču so na voljo programi, s katerimi je lahko družinsko počitnikovanje res v popolnosti izkoriščeno. Terme za malčke zagotavljajo posebne animacije, kjer animatorji odlično poskrbijo za zanimive aktivnosti v bazenih ter izven njih. Otroci tako lahko vsak dan sproti doživljajo nepozabne trenutke, ob tem pa lahko spoznavajo tudi nove prijatelje.

YouTube video
V termah Laško bo uživala cela družina, tudi za otroke so zagotovljene aktivnosti in animacija z maskotama Vodomčkom in Vodomko.

Malčke v termah Laško navdušujete predvsem Vodomček in Vodomka. To sta otroški maskoti, ki sta narejeni po podobi vodomca oziroma najbolj barvite ptice, ki gnezdi v najbolj čistih predelih.

Iz iste kategorije: