Oh, kako je težko izbrati!

Punce imajo kup težav, ko kupujejo darilo za fanta. Res ne vem kakšnih, saj za fante pa sploh ni težko kupovati daril. Naj imajo rojstni dan, god ali pa praznujete obletnico, valentinovo ali Božička, v vsakem primeru je darilo za fanta mala malica. Pa je res tako?darila-za-fanta

Fantje in punce so si različni

Moškim se zdi nekaj najtežjega, ko morajo izbrati in kupiti darilo za punco. Puncam se verjetno hkrati zdi, da je za njih pa res najbolj preprosto kupiti darilo, saj sta šla vendar tolikokrat na sprehod po mestu in mu je pokazala to in ono izložbo, da bo vendarle vedel kaj ji je všeč. Tako glasno in jasno je svojemu fantu povedala, da ji je všeč belo zlato in pokazala na prstane (samo za obliko ni prepričan, niti ne pozna velikosti prstana, ki ji bo prav), kaj šele kateri vonji so ji všeč (ampak te parfume so že prenehali prodajati in dogovorila sta se, da darilo letos ne sme presegati vrednosti 10 EUR, za ta denar pa ne dobi niti vzorca). Punce imajo rade tudi različna potovanja – seveda, kdo pa jih ne mara, ampak ta stanejo! Všeč jim je tudi, če se jih pelje v gledališče, redkim v opero ali kam drugam – no, tudi razstava kamenin v sosednji državi in večdnevni izlet bi bil lepo darilo, še posebej če je to del njenega študija ali hobija.

YouTube video

Fantje sploh ne komplicirajo

Ampak darilo za fanta, ne to pa je nemogoče poiskati! Ampak fantje že vemo, da v resnici sploh ni tako težko, kajti fantje sploh nismo tako zelo razvajeni, še manj pa zahtevni. Darilo za fanta je tako lahko steklenica dobrega vina, kakega žganja ali set različnih vrst piv (ah, kako dolgočasno!), lahko je to tudi kakšna igrača, ki si jo vedno znova ogledujemo na otroških oddelkih, kot je velika škatla kakih kock ali večja sestavljanka (večni otroci, a ne morete nikoli odrasti?), lahko pa je tudi kakšna zanimiva namizna igra, saj teh je zares veliko in še drugi se jih lahko igrajo (ja, seveda in potem boste s kolegi pili in glasno čvekali pozno v noč, jaz pa imam ravno takrat na sporedu romantični film in to šele sedmo ponovitev). No, tudi računalniška igra ali igra za igralno konzolo je zanimivo darilo za fanta, morda nova tipkovnica, slušalke ali zvočniki za računalnik ali pa kaj bolj praktičnega – pa ne orodje prosim! – kot denimo rokavice za vožnjo avtomobila ali obleka za volanski obroč. Saj fantje so tisti, ki največkrat vozijo in volna se poleti preveč segreje, pozimi pa je ledeno mrzel (joj, pa od česa imaš ti tako mrzle roke, namesto, da bi mene grel?) in veliko moških bi bila takšnega darila zelo vesela.
No, pa sem vam nehote natresel nekaj idej. Želel sem samo povedati (in v oklepaju tudi moja draga), da ni vse tako težko, kot je videti, le kupiti je potrebno tisto, kar si nekdo želi in ne razmišljati ali to res potrebuje ali ne.

Iz iste kategorije: