Zavarovanje funkcionalnosti, izgleda in vrednosti našega vozila bi morala biti prva skrb vsakega voznika. Dejansko lahko to naredimo s preprostimi dodatki, ki bodo tudi izboljšali udobje vožnje in olajšali uporabo našega jeklenega konjička. Večino umazanije prinesemo v notranjost kabine s čevlji. Preproge, ki jih vgradijo v tovarni, pa so pogosto dokaj osnovne in nezadostno preprečujejo umazaniji, da bi se pričela nabirati okoli voznikovega in sovoznikovega nožnega predela. Zato mnogo strokovnjaki priporočajo tipske tekstilne tepihe za vse vrste vozil. Imajo tudi učinek izboljšanja izgleda notranjosti kabine. Na pogled jo naredijo bolj prestižno in uglajeno, kar poveča občutek udobja, ko vozimo.

Dodatna zaščita za notranjost našega vozila

Komplet tipskih tekstilnih tepihov bo naredil veliko več kot samo dodal kanček prestiža notranjosti našega avtomobila. Tepihi bodo preprečili nabiranje umazanije v sprednjem in zadnjem delu na tleh vozila. Odstranimo jih lahko kadarkoli in operemo z milnico. Tako bo veliko manjša možnost, da bi voda, koščki mokre zemlje, kamenčki in podobna nesnaga povzročila trdovratne madeže na preprogi. Obenem pa se umazanija iz zunanjega sveta ne bo pričela nabirati na sedežih, menjalniku, armaturni plošči in drugih delih vozila. Tipska vrsta tepihov je prilagojena našemu vozilu. To pomeni, da se bodo popolnoma ujemali s tlemi, ne da bi jih morali rezati, zlagati ali drugače spreminjati.

S tekstilnimi tepihi skrbimo za čistočo notranjosti svojega avtomobila.

Tipski tekstilni tepihi se popolnoma prilagajajo našemu vozilu

Tepihi za avtomobile obstajajo v dveh izvedbah. Ti pa sta tipski in univerzalni. Prednost univerzalnih izvedb je ta, da jih lahko uporabimo v kateremkoli avtomobilu. Je pa res, da jih bomo morda morali odrezati za boljše prilagajanje nožnemu delu v sprednjem in zadnjem delu našega vozila. Imajo nizko nakupno ceno in so na voljo v številnih oblikah oziroma postavitvah.

Vozniki, ki želijo čim bolj urejen videz svojega avtomobila, pa bodo posegli po tipski izvedbi tepihov. Te so narejeni z namenom, da se popolnoma prilagajajo določenemu vozilu ali seriji vozil določenega proizvajalca. S tem so tipski tekstilni tepihi primerni tudi za športna in luksuzna vozila, kot tudi za bolj običajne avtomobile. Njihove prednosti so odličen izgled, možnost uporabe brez prirejanja tepihov in nudenje visokega nivoja zaščite pred vlago in številno nesnago.

YouTube video

Tepihi za avto zaščitijo njegovo tržno vrednost

Vsak posameznik se zaveda, da je nakup rabljenega avtomobila dokaj zahteven. Ko pogledamo notranjost kabine, si lahko hitro predstavljamo, kako dobro je prejšnji lastnik skrbel za naše bodoče vozilo. Dejansko pa se preproge hitro umažejo, saj se v njih zažre umazanija, kot je blato, kamenčki ipd. To pa lahko do dokaj visoke mere zniža vozilu vrednost. Če pa uporabimo tipske tekstilne tepihe za avto, se lahko temu v veliki meri ognemo. Preproga v našem vozilu ne bo umazana, obrabljana ali drugače poškodovana. To pa pomeni, da bomo lahko naše vozilo prodali lažje, hitreje in za višjo ceno.

Iz iste kategorije: