Beaute.si je mesto lepote, je kraj, kjer bodo poskrbeli, da boste imeli lepše nohte, njihov kozmetični salon pa se nahaja v Mariboru. Nega nohtov oziroma manikura Maribor je tisto, kar potrebujejo vaši nohti!manikura-maribor

Urejene roke so pomembne

Ste že kdaj slišali, da so roke tiste, ki izdajajo človeka? Veliko nam namreč lahko povejo o njem, zato so nekoč dame roke skrivale v rokavicah, saj niso želele, da bi jih kazale kar vsakemu človeku. Danes temu ni več tako, še vedno pa vse preveč ljudi pozabi na urejenost svojih rok in nohtov.

Urejeni nohti so pomembni za to, da naredimo dober prvi vtis na druge ljudi, pričajo o naši urejenosti in skrbi zase, hkrati pa veliko povedo tudi o zdravju. Zlomljeni nohti pričajo o pomanjkanju določenih vitaminov ter o tem, da oseba ne skrbi dovolj za svoje zdravje.

Če želite lepše nohte, manikura Maribor čaka na vas, da vam jih utrdi in polepša. Profesionalna manikura namreč ni namenjena le temu, da bodo vaši nohti po tem tretmaju postali lepši in bolj atraktivni, temveč tudi temu, da bodo postali bolj trdni, manj lomljivi, manj krhki.

Posebne kreme in sestavine v njih bodo poskrbele za nego, kakršno si doma težko privoščite. V kozmetičnem salonu bodo poskrbeli tudi za obnohtno kožico in vaše nohte spilili v obliko, ki jo želite, seveda pa lahko poskrbijo tudi za nanos brezbarvnega laka za utrjevanje.

YouTube video

Manikura Maribor za posebne priložnosti

Zgoraj je opisana nega nohtov za vsak dan, nega nohtov, ki je pomembna za osebno urejenost. Za posebne priložnosti, pa je profesionalna nega nohtov ali manikura tako ali tako pika na i popolne podobe.

Profesionalna manikura Maribor (http://beaute.si/kozmeticne-storitve/nega-rok/) je primerna za vse priložnosti, na katerih želite zablesteti, kot so na primer:
– maturantski ples
– vaša poroka
– povabilo na poroko koga drugega
– podelitev diplom
– praznovanja pomembnih obletnic in jubilejev
– gala dogodki
– druge posebne priložnosti

Vsak tak dogodek zahteva razmislek o celostni podobi. Treba je premisliti, kakšno podobo si želite, kakšen stil boste izbrali. Ob tem pa seveda pri razmišljanju o frizuri, obleki, make upu in vsem ostalem, ne pozabite na nohte – tako tiste na rokah kot na nogah, še posebej, če boste obuti v odprte čevlje oziroma sandale. Tako bo poskrbljeno za vse, vi pa boste tako lahko popolnoma brezskrbno uživali na samem slavnostnem dogodku.

Iz iste kategorije: