Poletna vročina zmanjšuje obstojnost ličil. Potenje odvrne veliko žensk od ličenja, saj ne želijo imeti razmazane barve po obrazu. S pravilnim nanosom kozmetike Nabla lahko podaljšate obstojnost makeupa ter obenem dosežete urejen videz za cel dan.

Katere izdelke kozmetike Nabla nujno potrebujete?

Letos za popoln poslovni in prostočasni videz potrebujete samo šest vrst ličil:

  • Tekoči puder,
  • Kompaktni puder,
  • Lahko šminko,
  • Črtalo za oči,
  • Črtalo za ustnice,
  • Kompaktno rdečilo za lica.

Izberite lažjo teksturo tekočega pudra

V poletnih mesecih izberite lažje teksture tekočega pudra Nabla, ki kože ne bo otežil. Na obraz, ki se rad masti nanesite tekoč matirni puder z UV zaščito.

Kvalitetna kozmetika Nabla
Nabla kozmetika

Tako poleti pod puder ne nanašate posebej še kreme za sončenje. Na očiščen obraz najprej nanesite Nabla tekoči puder s kremasto in tekočo formulo.  Dolgoobstojno podlago za nadaljnje ličenje v krožnih gibih nanesite s pomočjo gobice za nanos pudra. 

Dosežite mat učinek s kompaktnim pudrom

Nadalje na podlago nanesite še kompaktni puder v prahu Nabla, ki bo zaključil matiran videz.  Kompaktni puder tudi preprečuje nastanek razširjenih por ali drobnih linij. Po enem nanosu kompaktnega ličila  Nabla bo celoten obraz enakomernega odtenka in brezhibnega videza. Zaradi teksture se kompaktni puder nanaša enostavno in se tudi zabriše. Zabrišete ga lahko s pomočjo čopiča ali pa uporabite prste ter puder zabrišete v krožnih gibih. 

Uporabite vodoodporna ličila

Zaradi vročine in znojenja je nujno, da poleti uporabljate vodoodporna ličila. Posebej pomembno je, da uporabite vodoodporno maskaro in črtala za obrobo.

YouTube video
Video: Nabla – Dreamy Mat tekoča šminka

Tako tudi v primeru znojenja ali solzenja oči zaradi sonca, ne bo prišlo do zabrisanega makeupa. Obstojna kozmetika Nabla se brez madežev obdrži na obrazu tudi ob temperaturah nad 30 stopinj celzija.

Nanašajte žive barve senčil in šminke

Poleti uporabljajte čim bolj žive barve senčil, saj bodo vaš obraz polepšale in ga naredile privlačnega. Nanesite senčilo za veke Nabla v odtenkih breskve, fuksije ali pa zlata. Na ustnice pa nanesite živo rdečo mat šminko ali pa živo rožnato tekočo šminko.

Nova linija šmink, ki jo nudi Nablina kozmetika je dolgoobstojna in se obdrži tudi, ko jemo ali pijemo. Odtenek šminke kombinirajte tudi s črtalom za ustnice. Na lica nanesite odtenke rdečila glede na barvo vaših las in obrvi. Temnolaskam pristajajo svetlo rjavi do rjavi odtenki rdečila Nabla, svetlolaskam pa svetlo do temno rožnati.

Iz iste kategorije: