Britanska kozmetična hiša, ki proizvaja kakovostno in naravno kozmetiko za nego kože in nego las, je svojo bogato kozmetično kolekcijo dopolnila z osvetljevalci za obraz. Revolution highlighter je svetlo senčilo, ki osvetljuje obrazne poteze z namenom ustvarjanja iluzije svetlosti, ki koži daje naraven in iluminiran lesk. Osvetljevalci se večinoma uporabljajo za poudarjanje polti na licih in na predelu okoli oči.

Revolution highlighter je mogoče kupiti v različnih barvnih odtenkih, od tople bronaste, zlate in bakrene nianse. Drugi barvni odtenki pa vključujejo nianse srebrnih barv, bledo rožnate barve in nevtralne tople rožnate barve.

Tekoči osvetljevalec v kombinaciji s tekočim pudrom

Revolution highlighter v tekoči obliki ustvarja na ženskem obrazu prečudovit sijaj, poleg tega pa uspešno skrije in prekrije pigmentacijo, temne kroge in vrečke pod očmi. Če ga ženske zmešajo s tekočim pudrom, tedaj je njihova koža na obrazu še bolj gladka in mlajša na pogled. Tekoči osvetljevalec lahko nanesemo na vse predele obraza, pri čemer tapkanje s prsti predstavlja najboljši način za nanos na kožo.

Kozmetični pripomoček Revolution highlighter
Revolution highlighter v tekoči ali kompaktni obliki

Kozmetika vsebuje tudi določene sestavine, ki kožo na obrazu negujejo in dodatno vlažijo. Kozmetična linija tekočih osvetljevalcev je na voljo v različnih odtenkih polti, ki se prilagajajo naravnemu tenu kože.

Paleta kompaktnih osvetljevalcev za poudarjanje oči

Kompaktne osvetljevalce v prahu lahko ženske uporabijo tudi za nanos na veke. Osvetljevalci za poudarjanje oči prihajajo v različnih barvnih odtenkih, od nežno rožnate, svetlo rjave do srebrne. Skupno pa jim je to, da ustvarjajo dodaten lesk.

YouTube video

Če svetlo ličilo nanesemo pod krivuljo obrvi, bodo oči videti večje in bolj živahne. Osvetljevalce je najbolje uporabiti še z ostalimi mat senčili za oči iz iste kozmetične linije, zato da bi ustvarili bolj prefinjen in skladen videz.

Osvetljevalec v prahu za ustvarjanje sijaja na licih

Kompaktni osvetljevalec v prahu je najbolje nanašati na lica s pomočjo čopiča, saj čopič poskrbi za enakomeren nanos po diagonali ene ličnice. Ličilo običajno nanesemo na tekoči puder ali puder v prahu.

Gladka in nežna struktura ličila ustvarja na licih dodaten sijaj. Kozmetična linija osvetljevalcev za lica poudari poteze s svojimi nežnimi rožnatimi in svetlimi barvnimi niansami. Revolution highlighter v tekoči ali kompaktni obliki v prahu lahko naročimo v kozmetični spletni trgovini pinkpanda.de, kjer lahko najdemo še ostala ličila iz kozmetične kolekcije Revolution Pro.

Ne spreglejte pa tudi članka o kozmetiki Nabla z naslovom “Lahkotno ličenje s kozmetiko Nabla za poletje 2020“.

Iz iste kategorije: