Naravni in sintetični lasni podaljški so pomembni dodatki oziroma sistemi za podaljševanje las in povečevanje bujnosti las, pri čemer velja, da so naravni čopki las za vstavitev na lasišče bolj kvalitetni in pričeski dajejo bolj naraven videz. Na drugi strani pa so sintetični vstavki za podaljševanje las lažji za vzdrževanje in tudi cenovno ugodnejši.

Lasni podaljški so na voljo v različnih dolžinah, barvah in teksturah, zato da bi se lahko približali naravni barvi in teksturi las, ne glede na to, ali jih vstavljamo na zelo kratke ali daljše pričeske. Najpomembnejšo razliko pa zagotovo predstavljajo različne metode vstavljanja čopkov in zavesic na lasišče, ki se razlikujejo po tipu dodatkov za podaljševanje in bujnost las, trajanju, uporabi in negi.

Clip on metoda za daljše in bujnejše pričeske

Clip on lasni podaljški predstavljajo vstavke oziroma zavesice las, ki imajo na vrhu pritrjene silikonske priponke, s katerimi sintetične ali naravne čopke pritrdimo na lasišče tako, da preprosto pritisnemo na hrbtno stran priponke, da se odpre in ko je vstavek pritrjen na lasišče, kliknemo sponko, da se zapre. Ta sistem podaljševanja las je enostaven za nanašanje in odstranjevanje.

Clip on metoda vstavljanja dodatkov za povečevanje volumna pričeske ni permanentna, saj zavesice odstranimo iz lasišča vsak dan oziroma vsak večer pred spanjem. Posamezen čopek za vstavitev na lasišče zdrži približno eno leto, če ga uporabljamo vsak dan. Skodrane ali ravne zavesice je najbolje negovati tako, da jih skrtačimo vsakič, ko jih odstranimo iz lasišča.

Microring sistem za podaljševanje in dodaten volumen pričeske

Negovane dolge lase, ki dajejo naravni videz z bujno pričesko, je mogoče ustvariti tudi z microring metodo podaljševanja las, kjer je microring lasne podaljške različnih barv, dolžin in tekstur mogoče naročiti v specializirani spletni trgovini na naslovu www.lasni-podaljski.net.

YouTube video

Microring zavesice in čopki iz sintetičnih ali naravnih las imajo silikonske obrobe, ki jih usposobljeni frizer poveže in pritrdi na zgornji del las ob lasišču. Za pritrjevanje in nameščanje se uporabljajo manjše sponke, ki so permanentno vstavljene v čopke.

Posamezne sponke z zavesicami in čopki so enakomerno razporejene po lasišču, v ravni liniji. Če so lasje ob lasišču, na katere strokovnjak namešča silikonske obrobe s sponkami, preveč mehki, obstaja možnost, da bodo sponke s silikonom zdrsnile iz obroča. V tem primeru ženska obišče frizerja na vsakih pet tednov, da ji le-ta ponovno namesti in utrdi microring silikonske obrobe z zavesicami za podaljševanje in dodaten volumen pričeske.

Preberite si še članek z naslovom “Revolution highlighter za čudovit sijaj kože na obrazu“.

Ročne ure so nepogrešljiv modni dodatek. Preberi več …

Iz iste kategorije: