Včasih se pripeti, da potrebujemo večje število majic, ki jih potrebujemo zase in za svoje prijatelje ter najbližje. To se najpogosteje dogaja takrat, ko prirejamo zabave, fantovščino, dekliščino, team building, zabavo ob zaključku šolanja ter podobno. S povsem unikatnimi majicami bi radi dosegli, da bi bila zabava še bolj nora ter nepozabna. Tudi tisk na majice ima pri tem odločilno vlogo.

Napredna tehnologija nam omogoča že vse

Pri naročanju večje količine majic, ki jih bomo potrebovali za zabavo, ima torej izjemno pomembno, če ne kar vodilno vlogo tudi tisk na majicah. Želimo, da je tisk na majice narejen čim bolj kakovostno. To v praksi pomeni, da bodo besedilo ter slike lepo razvidne in da se bo taka kakovost ohranjala dovolj dolgo časa in ne samo nekaj ur.

YouTube video

Ker pa so tehnologije tudi na področju tiskanja na majice tako napredne, nam povsem brez težav omogočajo, da na svoje majice lahko natisnemo že marsikaj. Za izdelavo majic in za tiska na majice nam ni potrebno biti prav noben poseben mojster, saj za to poskrbijo že v podjetju, kjer jim naročimo tovrstno izdelavo majic. Od nas podjetje potrebuje le, da jim sporočimo, kaj točno želimo natisniti na svoje majice ali polo majice. Za vse ostalo poskrbijo njihovi oblikovalci in tiskarji. Majice pa nam lahko celo natisnejo ter pošljejo že nekaj ur po oddanem naročilu. In kar je še posebej mikavno je to, da poleg vrhunske kakovosti in hitre ter prijazne storitve kupci prejmejo še izjemne količinske popuste.

Oddaja naročila in povpraševanje

Naše naročilo in povpraševanje lahko podjetju, ki bo za nas opravilo tisk na majice, posredujemo kar preko telefona ali pa na email naslov. V našem sporočili je potrebno navesti število ter tip majic, motiv za tisk, dimenzije ter pozicijo tiska, želen način dostave in plačila, želeni rok dobave ter kontaktni telefon, na katerega nas bodo lahko poklicali v primeru, da smo jim pozabili posredovati kak pomemben podatek za tisk na majice.

Tisk na majice

Tiskanje s specializirano napravo

Tovrstne majice pa se tiskajo s prav posebnim specializiranim tiskalnikom za majice, in sicer po tehniki direktnega digitalnega tiska na majice. Kakovost tovrstnega tiska je povsem primerljiva s sitotiskom.

Iz iste kategorije: