Poletne kape s šiltom in unikatnim potiskom so idealno darilo za kupce, poslovne partnerje in druge odjemalce. Ta poslovna darila izpostavijo zaščitni znak blagovne znamke podjetja, obenem pa prejemnikom darila olajšajo prenašanje vročine in pripekajočega sonca, saj ščitijo glavo in obraz pred močnimi UV žarki. 

Čepice z izvezenimi ali potiskanimi logotipi ali katerimi drugimi reklamnimi sporočili so tudi priljubljeno sredstvo za trženje blagovne znamke. Ta promocijski tekstil je cenovno zelo ugoden, zato lahko podjetje ta promocijska darila naroči v večjih količinah in čepice podari ob različnih priložnostih, kot je opravljen nakup, zahvala, poslovni sestanek, konferenca in sejem.

Čepice kot edinstven promocijski tekstil 

Velika prednost promocijske kape s šiltom (https://www.promotionalgifts.eu/caps-towels-accessories/caps-towels-accessories/summer-caps/) je v tem, da podjetju ni potrebno skrbeti zaradi različnih konfekcijskih velikosti, saj ima večina kap zgolj eno velikost in regulacijo. Tako je univerzalno čepico mogoče prilagajati različnim obsegom glave. Prav tako so čepice primerno poslovno darilo tako za ženske kot za moške. 

Unikatni potisk kape s šiltom
Kvalitetne promocijske kape s šiltom

Podjetje lahko izbira med različnimi barvnimi odtenki, zato lahko barvo čepice prilagaja z barvnimi odtenki svojega logotipa ali reklamnega sporočila. Pri tem lahko logotip izstopa na sprednji strani ali pa je diskretno všit na stranski del nad ušesom. 

Unikatno oblikovanje poletne čepice z logotipom 

Podjetje lahko ustvari unikatne kape s šiltom povsem po svojih željah. Pri tem lahko uporabi veliko mero izvirnih idej, zato ni nujno, da je na čepici natisnjen ali izvezen le logotip podjetja.

YouTube video

Trženje blagovne znamke na promocijskem tekstilu lahko zajema tudi druge motive, besedila in simbole, ki na inovativen način poudarijo posebnosti blagovne znamke, tako da bo kapa mimoidoče pritegnila s svojim dizajnom, sporočilom in barvo. 

Potiskane čepice z različnimi dodatki po izbiri 

Promocijske kape s šiltom za poslovna darila lahko podjetja naročijo pri ponudniku na naslovu promotionalgifts.eu. Na strani so na voljo čepice v različnih materialih in barvah. Ponudnik nudi tudi tisk in vezenje logotipov. Na voljo pa je tudi izbira med različnimi dodatki na kapah, kot so: 

  • Kovinsko ali plastično zapenjanje ter zapenjanje z ježkom 
  • Šivani ali kovinski zračniki 
  • Zunanja ali notranja etiketa 
  • Ukrivljen ali raven senčnik 
  • Možnost všite nalepke na notranji strani 
  • Možnost poljubnih črt na senčniku

Iz iste kategorije: