Na cesti je veliko motoristov, še posebej v toplejšem obdobju leta. Poskrbeti pa morajo za primerno zaščito, med katero zagotovo sodi tudi motoristična čelada. Ta se izbere tudi glede na vrsto motorja. Na voljo so tudi čelade za skuter. Lastniki skuterjev namreč vse preveč pogosto sedejo na svoj jekleni konjiček kar brez čelade, saj menijo, da ni potrebna, ker se bodo zapeljali samo nekaj metrov po mestu. Kljub temu je takšna zaščitna oprema tudi v tem primeru obvezna.

Pri izbiri motoristične čelade je treba misliti na številne dejavnike, eden od najpomembnejših pa je zagotovo dovolj dober oziroma priznan proizvajalec takšne opreme. Eden boljših je zagotovo tudi LS2. Ponuja različne vrste čelad za motorje.

Kratka predstavitev podjetja LS2

Če vam je podjetje LS2 dobro poznano, veste, da ponuja najrazličnejše izjemno kakovostne dodatke za motorje. Kljub temu je podjetje v motorističnem svetu zagotovo najbolj poznano po svojih vrhunskih motorističnih čeladah.

LS2 čelade
LS2 čelade so popoln sopotnik, ki nudi za popolno ravnovesje med udobjem in varnostjo med vožnjo.

Prav vsaka čelada za motor proizvajalca LS2 pa je sestavljena iz treh ključnih delov. To so zunanja lupina čelade, EPS zaščitni zaslon ter najrazličnejši dodatki, kot so na primer prezračevalne odprtine, podloge in podobno. Z nakupom čelade za skuter ali za kakšno drugo vrsto motorja omenjenega proizvajalca si omogočimo najbolje možne motoristične izdelke.

Različni tipi LS2 čelad

Omenili smo, da LS2 na trg postavlja različne tipe čelad. Med drugim tudi čelade za skuter. Prav tako so znanje jet čelade, adventure čelade in MX oziroma motokros čelade.

YouTube video
Recenzija jet čelade BOBBER OF583

Za jet čelade omenjenega proizvajalca je značilno, da združujejo sodobni dizajn in visoko kakovost izdelave.

Iz iste kategorije: