Vas v ogledalu motijo gubice in izrazne črte na vašem obrazu? Ste za, da gubicam napovemo vojno in upočasnimo proces staranja? Večina žensk opazi znake staranja kože v zgodnjih tridesetih letih, ko gubice niso zgolj posledica let, temveč odražajo tudi škodljive vplive sodobnega življenja. Stresen življenjski slog, neuravnovešena prehrana, onesnažen zrak in uporaba agresivnih izdelkov puščajo sledi na koži in ta izgublja mladostni sijaj, zdravo elastičnost ter postaja vedno bolj povešena. Kako to preprečiti? Z rešitvijo, ki je učinkovita in uspešno zmaguje v boju proti gubicam. Ta rešitev se imenuje krema proti gubicam Lux-Factor 4D.

Zakaj krema proti gubicam Lux-Factor 4D?

Do sedaj so bile edina rešitev proti gubam drage injekcije ali nevarne operacije. Boleče injekcije nudijo zgolj začasne rezultate in lahko celo poškodujejo živčevje na obrazu. Trajnejše rezultate lahko sicer dosežete z dragimi operacijami, ki pa za seboj puščajo brazgotine in nenaraven, plastičen videz zategnjene kože. Veliko boljša alternativa je preverjeno učinkovita krema proti gubicam Lux Factor 4D, ki na naraven in povsem varen način preko biotskega delovanja na celične stene gladi gube in tako preprečuje nadaljnje staranje kože ter ohranja njen mladosten videz. Krema je primerna za vse tipe kože in je tudi odlična podlaga za ličila.

YouTube video

Kako krema proti gubicam deluje?

Krema proti gubicam Lux Factor 4D deluje na gube od znotraj in preprečuje nadaljnje staranje kože. Na ta način varno poskrbite za osupljivo boljšo strukturo kože brez nevarnih in trajno škodljivih posledic, kot če bi se odločili za injekcije ali operativno zategovanje kože. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože.

Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. Idealna kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je koža ob redni uporabi kreme napeta in mladostna. Krema je zelo enostavna za uporabo, najbolj optimalne rezultate pa si boste zagotovili, če boste kremo uporabljali 2-krat dnevno: zjutraj in zvečer pred spanjem. Priporočljivo je uporabljati tudi tonik za obraz, ki nam očisti pore in jih obenem tudi zmanjša.

Preberite si tudi, kako lahko pozitivno na vašo samozavest vpliva kak kos nakita ali lepa ženska ura in kako pred nakupom razmišljajo drugi.

Iz iste kategorije: