OptiMind ali Mind Lab Pro

O razliki med OptiMind in Mind Lab Pro sem že pisal. Kratek povzetek: Mind Lab Pro je zagotovo eden najbolj znanih nootropikov na trgu. Ima zelo močno formulo z dobro raziskanimi sestavinami.

Je brez kofeina, brez GSO, brez soje, brez alergenov, brez glutena in primeren za vegane. Zraven tega podjetje razkrije natančno količino vsake sestavine v izdelku, kar ne velja za OptiMind.

Mind Lab Pro je odličen nootropik, ki izboljša vaš spomin, koncentracijo in splošno kognitivno zmogljivost. Poleg tega ima verjetno boljše sestavine kot OptiMind.

Priporočam Mind Lab Pro.

OptiMind ali Qualia Mind

Z Qualio Mind sem se srečal letos. Dva tedna kasneje je Qualia Mind postal moj absolutno najljubši nootropik vseh časov.

Za to obstaja veliko razlogov:

  • Qualia Mind vsebuje 28 fantastičnih sestavin
  • V primerjavi z OptiMindom ima boljše sestavine
  • Zagotavlja odlično zmogljivost

Mislim, da je nepošteno primerjati OptiMind (nootropicsgirl.com/optimind-review/) s Qualio Mind! Qualia Mind ga lahko premaga kadarkoli.

Nočem pretiravati, vendar obstajajo pomembne razlike med obema dodatkoma.

Če želite prebrati več o Qualia Mind, kliknite tukaj.

YouTube video

Koliko kapsul lahko vzamem?

Priporočena količina je 2 kapsuli. Vendar pa nekateri ljudje začnejo z eno kapsulo, da vidijo, kako se počutijo. Nato lahko poskusite vzeti dve, da dobite popoln učinek.

Vsako telo je drugačno in učinki so različni. Eksperimentirajte z različnimi količinami v različnih obdobjih dneva in poiščite idealno kombinacijo za vaše telo in duha.

Ali ima OptiMind negativne stranske učinke?

Obstaja nekaj poročil o negativnih stranskih učinkih pri jemanju OptiMinda. Čeprav OptiMind vpliva na večino ljudi na pozitiven način, je edini pravi način ta, da ga preizkusite sami.

Iz iste kategorije: