Samolepilne stenske nalepke so priljubljena izbira za okrasitev zidov, saj v notranje prostore in sobe vnašajo dodatno svežino in hkrati dopolnjujejo izbrani slog. Ponudba dekorativnih etiket za na steno je raznolika, saj lahko izbiramo med različnimi vzorci in motivi, napisi, barvami in dimenzijami. Poleg tega jih na zidove lahko enostavno nalepimo, pri čemer etikete ob odstranitvi ne poškodujejo ali umažejo površine. 

Stenske nalepke, poleg dekoracije in okrasitve sten v domu, lahko nudijo tudi funkcionalne lastnosti, kot je na primer prikazovanje časa. Prav zato je samolepilna stenska ura z delujočim urnim mehanizmom odlična izbira za vse tiste, ki bi radi na inovativen in estetski način popestrili svoje zidove in hkrati razločno razbrali števila oziroma čas in tako vedeli, koliko je ura. 

Značilnosti zidnih etiket z urnim mehanizmom 

Stenske nalepke z urnim mehanizmom lahko nalepimo v vse prostore, največkrat so to kuhinje, jedilnice in dnevne sobe, saj tu preživimo največ časa, poleg tega pa so te stene tudi idealne za okrasitev. Nalepimo pa jih lahko tudi v poslovne prostore in pisarne, zato da bi imeli boljši nadzor nad časom in hkrati na inovativen način poživili delovno okolje. 

Samolepilna ura za na steno je izdelana iz enakih materialov kot ostale etikete za na zid, zato jo lahko nalepimo tudi na druge površine, kot je les, steklo, keramika in kovina. Moderna stenska ura je na voljo v različnih dimenzijah, največkrat v večjih dimenzijah, zato da bi lahko jasno razbrali števila in kazalce. Večje dimenzije omogočajo, da okoli urnega mehanizma, lahko nalepimo dodatne etikete z različnimi motivi, slikami in napisi. 

Kako samolepilna stenska ura deluje? 

Moderna ura za na steno je sestavljena iz kovinskega ali črnega urnega mehanizma, na katerega so pritrjeni različno dolgi kazalci. Urni mehanizem lahko pritrdimo na zid ali pa ga nanj obesimo. Vanj moramo vstaviti baterijo, zato da bi se kazalci lahko premikali po številčnici. Dekorativne zidne etikete z motivom številčnice pa nalepimo okrog mehanizma. 

https://www.youtube.com/watch?v=890As9Ns37c

Okoli številčnice na steni pa lahko namestimo tudi etikete z motivacijskimi citati, različne slike in napise. Etikete za na steno so okoli urnega mehanizma simetrično razporejene, zato da so skladne s številčnico. Stenske nalepke v obliki ure in z urnim mehanizmom so na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini za dekorativne zidne etikete na naslovu stenska-nalepka.si, kjer lahko naročimo še ostale vrste nalepk, tako z motivi za otroke kot z motivi za odrasle.  

Iz iste kategorije: